Comptador de visites

Comptador de vistes: contador de visitas

DADES DE CONTACTE

Mi foto
Albaida, Valencia, Spain
C/ Elias Tormo,1 46860-Albaida Correu-e: avetalbaida@gmail.com Telèfon: 962390140 / 666458244

lunes, 12 de julio de 2010

ENHORABONA "CLARIALBA"

Quan un acte com la Trobada de cors organitzada pel cor de Montaverner el passat dissabte dia 10 de Juliol, es du a terme de la manera en que es va dessenvolupar aquest, no més cal llevar-se el barret i dir allò de "Chapó Clarialba".

Tots sabem el que costa organitzar coses com esta, tant en l'especte econòmic com en el logístic. Si et fixes un poc pots adivinar quan un acte ha estat estudiat, planificat i organitzat en temps suficient o ha estat "pensat i fet". En este cas, podem afirmar sens dubte que la Trobada de Cors organitzada per Clarialba ha estat un event meditat, estudiat, ben planificat i molt ben executat pels seus organitzadors.

Deixant a banda la vesant econòmica de l' acte, que em consta s'ha financiat en la seua major part amb activitats i mèrits propis del cor, vull resaltar aci la part  logística d'aquest, duta a terme pel cor anfitrió:

Des del compliment estricte de l'horari, passant  per la bona acollida que vam rebre tots els cors (música, castells, acompanyants, aigua, lloc d'assaig, lloc especial per veure l'acte, etc), pel meravellos auditori on varem cantar, a més del entreteniment continu del públic assistent (lo dels xiquets presentant els pobles no te nom !!),  fins arribar al especial detall recordatori del esdeveniment, al sopar, al bon servici, al regal de l'havanera i com no al fi de festa que estos xicots saben fer com ningú, tots i cadascún dels moments que vam gaudir van ser perfectes i mereixen el reconeiximent de tots els cors participants.

Per això, des d'aci, i en nom de tota l'Agrupació Vocal Eduardo Torres d'Albaida, vos donem la més sincera enhorabona, vos aplaudim i vos animem a que contineu en eixa línea.

Enhorabona Clarialba i gracies per la vesprada-nit que ens vareu fer passar al vostre poble.

1 comentario:

  1. Totalment d´accord amb tot lo dit. I com son tots tan "artistes" ¡¡¡¡¡¡ un fort abraç a esteban, sonia i Dolores que ens van fer suar la camiseta.....amb les seues correografies al llarc de la nit de festa. I es que son "incansables",desprès de tot el treball que varen fer i encara tenien "forçes" per fer-nos alçar de la cadira i ballar.

    Moltes gràcies a totes i tots per el dia tan bonic que varem passar amb vosaltres.

    Rosa

    ResponderEliminar