Comptador de visites

Comptador de vistes: contador de visitas

DADES DE CONTACTE

Mi foto
Albaida, Valencia, Spain
C/ Elias Tormo,1 46860-Albaida Correu-e: avetalbaida@gmail.com Telèfon: 962390140 / 666458244

lunes, 8 de noviembre de 2010

ENHORABONA COCENTAINA PEL CERTAMEN CORAL

Des d'ací volem felicitar al poble de Cocentaina en general i en particular al cor de cambra "DISCANTUS" i molt especialment als coordinadors del Certàmen Coral Fira Tots Sants, així com al seu director tècnic, Robert Sellés, per tota la bona llavor que fan en pro de la música coral, any rere any, i ja en són 30, al organitzar un Certàmen Coral amb el presigi i la repercursió d'aquest.

I és que cada vegada més, el vostre Certàmen és d'una qualitat superior.

En les últimes edicions d'este concurs l' elecció dels cors participants és una tasca difícil i trascendental, ja que al participar solament tres corals i haver-hi tres prèmis ben dotats econòmicament, més un del públic, el fet d'haver estat cor escollit, implica que ja estas premiat, així que ja has guanyat a altres cors que intentaven participar-hi. Si t'agafen, ja ets tercer com a mínim, per tant tens l'obligació moral, com a cor premiat, de fer una actuació minimament digna. Este fet dificulta l'elecció dels cors i a la volta eleva el nivell del concurs.

De ahi que la qualitat dels cors que participen en el Certàmen  Coral Fira Tots Sants de Cocentaina, en principi deu ser bona. Però en esta edició del 2010, la que feia XXX, la qualitat no ha sigut solament bona, jo diria que enguany ha estat excel.lent. Tots els cors anaven ben preparats, amb les peces sabudes de momòria i amb repertoris arriscats i a la volta atractius. No degue ser fàcil per al jurat escollir el cor guanyador, per això, tots ells poden estar ben contents, ja que el nivell era molt alt i qualsevol dels tres es mereixia un primer premi.

Va ser un plaer i una sort, per als espectadors que vam assistir el dissabte passat al Centre cultural "El Teular", poder gaudir música coral d'esta qualitat tan prop del nostre poble. Gracies per fer-ho possible.

Ànim i endavant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario