Comptador de visites

Comptador de vistes: contador de visitas

DADES DE CONTACTE

Mi foto
Albaida, Valencia, Spain
C/ Elias Tormo,1 46860-Albaida Correu-e: avetalbaida@gmail.com Telèfon: 962390140 / 666458244

sábado, 12 de febrero de 2011

PROGRAMACIÓ PER A L'ANY 2011

Després de les reunions corresponents, pareix que enguany si que podrem anar a Sevilla i participar en un encontre amb altres cors sevillans. A vorer si podem cuadrar els dies amb ells i tenim la possibilitat d'assistir a compartir els nostres cants amb altres companys de Sevilla, allà pel mes de maig.

Previament a esta activitat anirem, en el mes de febrer, a Carrícola per a menjar-se la tradicional caçoleta, disfressats i carregats de beguda,  guitarres, baixos, percussió, harmòniqes, cançoners i bones veus per passar tots junts un bon dia, amb harmonia, bon menjar, bona sangria, moltes cançons i diversió.

Al mes de juliol tindrem l'encontre de cors amb els companys coralistes d'altres pobles de la vall, suposadament  a Beniganim. En este mes també farem el concert de fi de curs i  el corresponent sopar per a entrar de ple a l'estiu i les vacances.

En Octubre, com no, cantarem la missa de la Mare de Deu del Remei, en Novembre, Santa Cecilia i en Desembre, el concert de Nadal.

I pel mig de tot açò, les bodes, concerts i altres activitats que puguen anar eixint.

Espere que l'any siga profitós per a tots nosaltres i per aquells que vullguen participar del nostre cor. I dessitge que l'any que ve tornem a compartir un any més junts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario