Comptador de visites

Comptador de vistes: contador de visitas

DADES DE CONTACTE

Mi foto
Albaida, Valencia, Spain
C/ Elias Tormo,1 46860-Albaida Correu-e: avetalbaida@gmail.com Telèfon: 962390140 / 666458244

sábado, 10 de septiembre de 2011

UN NOU CURS COMENÇA

Estimats companys i amics:

Un nou curs s'ha encetat per a nosaltres este mes de setembre del 2011.   I ja en són més de 44 com a associació.

Nous projectes i activitats comencen i altres es repeteixen. Assajos, Bodes, Concerts, Misses, Trobades, Intercanvis, Viatges, Dinarets, Soparets, etc.

Algunes d'estes activitats ja estan planificades o contractades i altres, tant sols són intencions que es materialitzaran al llarg de l'any i que mostren, que l'orfeó d'Albaida te vida propia i continuarà per molts anys més. Sols necessitem obrir les portes a gent nova i mostrar-mos tal com sóm: un grup de gent diversa, units per la passió que tenim pel meravellos món de la música coral i que comparteix la il.lusió de continuar fent d'esta institució, que és l'Agrupació Vocal Eduardo Torres (AVET), la segón via, dins l'oferta musical que hi ha al nostre poble.

A tots aquells que alguna vegada els ha passat pel cap cantar, o entrar a formar part d'este cor, sols ens queda dir-los que proven, que ara és el moment, que les portes estan obertes, que entrar per primera vegada en un grup sembla dificil, però no ho és, que tenen la nostra ma estesa per a ajudar-los a que, este pas, siga com creuar un xicotet riu per passar a l'altra banda i descobrir tot un món de música, convivència i felicitat. Entreu, ací vos esperem... una vegada dins no s'arrepentireu d'haver-ho fet.

Als nostres habituals seguidors, els donem les gracies per la seua constancia i els emplacem per a que un any més segueixquen venint als nostres concerts per gaudir i donar-mos calor. Són l'objectiu del nostre esforç i el seu suport serà indispensable per a la nostra continuitat. Els mantindrem puntualment informats de les nostres activitats i esperem seguir contant com sempre amb la seua confiança.

Un nou curs comença i esperem que molts altres cursos el segueixquen.

Fins sempre, SIGAU BENVINGUTS.

Albert Martínez
President de l'AVET

No hay comentarios:

Publicar un comentario