Comptador de visites

Comptador de vistes: contador de visitas

DADES DE CONTACTE

Mi foto
Albaida, Valencia, Spain
C/ Elias Tormo,1 46860-Albaida Correu-e: avetalbaida@gmail.com Telèfon: 962390140 / 666458244

lunes, 19 de febrero de 2018

Previa POLISACRUM 2018

-->

L’Agrupació Vocal Eduardo Torres d’Albaida va tindre la iniciativa a l’any 2014 d’incloure dins de la seua programació un concert de Polifonia Sacra per a la vesprada del Diumenge de Rams.

El propi joc de paraules entre POLIFONÍA i SACRA va batejar a aquest cicle de concerts com POLISACRUM.

Aquest any 2018 tindrà lloc la cinquena edició amb un programa que aposta clarament per autors nascuts al segle XX, com son K. Jenkins, S. Dobrogosz, O. Gjeilo o C. Stephenson, sense oblidar tampoc a grans polifonistes de tots els temps com és el cas de G.P. Palestrina, C.V. Standford o G. Fauré.

Treballar el repertori Sacre ens ha ajudat a forjar una millora tècnica i estilística molt notable en l’Orfeó, contribuint també a difondre el ric patrimoni de música coral escrita en aquest gènere.

De ben segur que les vesprades del Diumenge de Rams a Albaida ja son ben diferents gràcies a POLISACRUM, donat que el concert convida a retrobar-nos amb tota l’essència mística prèvia a la Setmana Santa.

Per tant, volem convidar-vos a que experimenteu tot el que la veu, combinada amb el text i la música ens pot aplegar a transmetre.

El director
Josep Robert Sellés

No hay comentarios:

Publicar un comentario